• Bel vrijblijvend 0497/59.36.32

Wandelcoaching

Bij wandelcoaching ruil je die voorspelbare omgeving, tussen vier muren, in voor spontaniteit. Door samen op wandel te zijn (in beweging) resoneert een vraag, een oefening of opdracht op een totaal andere manier. In de natuur vind je misschien wel de nodige ruimte om het over gevoelens en emoties te hebben?

“Wandelen in de natuur brengt ons naar momenten van stilte. Het verstillen kan betekenen dat je behoefte hebt aan wat rust, een moment om na te denken of zelfs even een meditatiemoment in te bouwen.”

Wandelcoaching is een natuurlijke werkvorm

Hoe krijg je een antwoord op jouw doelvraag? Door tijdens de wandelingen aan specifieke vragen en oefeningen te werken. Intussen ontvangen jouw zintuigen prikkels, je komt in contact met je lichaam en de ademhaling. Een sessie wandelcoaching duurt twee uur, de natuur brengt ons een onvoorspelbaar traject. Coach Jürgen gebruikt de prikkels van het natuurgebied om samen met jou vooruitgang te boeken. Zin in een wandeling?

Jürgen Blommaert, erkend en ervaren wandelcoach

Na meer dan 20 jaar managementervaring maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Met de missie om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Jürgen bezit de nodige certificaten, maar nog belangrijker is zijn mensgerichte aanpak. Kennismaken?

Wie ging je voor?
“Tijdens de sessies werd ruim de tijd genomen om de begeleiding te doen. Dit werd op maat van mij gedaan en niet volgens strikte richtlijnen. Er werd niet met ellelange vragenlijsten gewerkt maar een persoonlijke aanpak werd gehanteerd. Ik ben absoluut tevreden en raad deze begeleiding aan iedereen aan voor wie dit van toepassing kan zijn.” (HJ)
IK GA OOK WERKEN AAN MEZELF   ONLINE AFSPRAAK MAKEN