• Bel vrijblijvend 0497/59.36.32

Stress & burn-out

WIE GING JE VOOR?

Heb je vaak last van stress? Wil je voorkomen dat het erger wordt of zit je (bijna) met een burn-out? Hoe sneller je professionele hulp omarmt, hoe korter het herstelproces. Aikya helpt je individueel, intensief en systematisch om je stress te verminderen en een burn-out te voorkomen of verhelpen.

 

Preventieve coaching om stress & burn-out voor te zijn

Wacht niet tot het te laat is. Jürgen werkt preventief om stress te verminderen en helpt je om veerkracht te winnen. Samen ga je op zoek naar de oorzaken van jouw stress, energieverlies of bijna burn-out. Hoe? Door bewustwording bij de signalen en met de nodige zelfkennis om vastlopende patronen aan te pakken.

Coaching bij herstel en re-integratie na burn-out

Hoe herstel je van een burn-out? Jürgen is een mensgerichte coach die je aanreikt wat jij op dat moment nodig hebt. Hij ondersteunt jouw groeiproces. Het uiteindelijke doel is om een grotere weerbaarheid te realiseren en terug in balans te komen. Tijdens de coaching leer je effectiever en duurzamer stressbronnen aanpakken, zodat je ingrijpt op het juiste moment.

Hoe krijg je terug meer energie?

Jürgen leert je om “energie te managen op vier domeinen”: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. De begeleiding richt zich in eerste instantie op je lichaam. Pas daarna op je geest, gedrag en omgeving.

Via tal van technieken leer je spanning controleren en ontplooi je jouw potentieel op een gezonde manier. Je gaat met Jürgen op zoek naar lange termijn oplossingen die realistisch zijn. Zodat je met hernieuwde kracht, vitaal en energiek in het leven staat.

Zoek je een begeleiding op maat?

Bij burn-outcoach Jürgen krijg je een persoonlijke aanpak. Voor hem is ieder individu uniek. De oorzaak van stress en burn-out verschillen van persoon tot persoon. Je stippelt samen een traject uit, met nieuwe invalshoeken. Vrijblijvend kennismaken?

Wandelen en natuur(stilte) bij burn-out

Heb je al gedacht aan wandelcoaching? Ruil die voorspelbare omgeving, tussen vier muren, in voor spontaniteit. In de natuur vind je misschien wel de nodige ruimte om het over gevoelens en emoties te hebben?

“Wandelen in de natuur brengt ons naar momenten van stilte. Het verstillen kan betekenen dat je behoefte hebt aan wat rust, een moment om na te denken of zelfs even een meditatiemoment in te bouwen.”

Jürgen Blommaert, erkend en ervaren stress- & burn-outcoach

Na meer dan 20 jaar managementervaring maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Met de missie om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Jürgen bezit de nodige certificaten, maar nog belangrijker is zijn mensgerichte aanpak. Kennismaken?

Wie ging je voor?
“Burn-out is moeilijk uit te leggen. Maar door jou ervaring en deskundigheid voelde ik mij direct begrepen en wist ik dat alles wat ik zou leren vanuit dit standpunt zou voortkomen. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven en het heeft mij aangezet tot nadenken over mijn toekomst. Alles was in harmonie met elkaar. De sfeer, de locatie en jouw visie over het coachen zijn een perfecte combinatie om tot het beste resultaat te komen.” (SD)

“Heel inspirerende coach. Heeft me een groot bewustzijn meegegeven over hoe balans vinden in het leven. Handige tips & tricks om dagdagelijks te gebruiken op de werkvloer en thuis. Een zeer positieve ervaring, bedankt!” (SH)
IK GA OOK WERKEN AAN MEZELF   ONLINE AFSPRAAK MAKEN