• Bel vrijblijvend 0497/59.36.32

Wat Aikya betekent

WIE GING JE VOOR?

Aikya is Sanskriet en betekent ‘Eén-zijn’, ‘Eenheid’ en ‘Heel-zijn’. Hiermee kiest Jürgen voor een holistische benadering. Harmonie, eenheid, identiteit en jouw verbondenheid met de kosmos (mens, natuur, aarde en verder). Vanuit het uitgangspunt dat alles in verbinding staat en dit de basis vormt voor evenwicht.

Wat telt echt? Goed in je vel zitten.

Iedereen onderneemt een dagelijkse zoektocht naar lichamelijk en geestelijk evenwicht, harmonie. En soms loopt het wat stroever. Je ervaart weinig balans. Herkenbaar? Geef aandacht aan de signalen van je lichaam en zoek samen met Aikya naar verandering in je leven.

Leer jezelf beter begrijpen

Tijdens de gesprekken plooi je terug op jouw innerlijke kracht en wijsheid. Begrijpen wie je bent, wat je voelt, wat je doet in het leven. Jezelf zijn en jezelf de kans geven om te groeien, te ontplooien en in balans te komen. Bij Aikya vind je loopbaanbegeleiding, stress- en burn-out coaching, hartcoherentie, wandelcoaching, bedrijfscoaching- en training.

Jürgen Blommaert, erkend en ervaren coach*

Na meer dan 20 jaar managementervaring in verschillende takken van de bedrijfswereld maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Met de missie om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Voor alle begeleidingen bezit Jürgen de nodige certificaten, maar nog belangrijker is zijn mensgerichte aanpak.

*Jürgen is ook loopbaanbegeleider bij Yourcoach Team Loopbaan Gent en coach in de gezondheidspraktijk Boei 58 te Sint-Kruis (Brugge). Kennismaken?

Wie ging je voor?
“Ik wil je graag bedanken voor jouw rol in de weg die ik tot nu toe aflegde. Ik had veel aan je drijvende kracht, soms heel expliciet, soms op de achtergrond, maar steeds daar op een positieve manier. Dat deed zo’n deugd te midden van al mijn chaos. Jouw luisterend oor, je niet veroordelende houding, je positivisme … Gewoon wie je bent.
Bedankt voor jouw stuk in het "me te laten landen en thuis komen." (AV)
IK GA OOK WERKEN AAN MEZELF   ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Loopbaanbegeleiding

Twijfel je over jouw job(keuze)? Van waar komt dat gevoel? Wat zijn jouw mogelijkheden en hoe bereik je wat je echt wilt? Het is onze ambitie om jou terug fluitend naar het werk te laten gaan.
Hoe kom je te weten wat je écht wilt?
Lees meer

Stress & burn-out

Heb je vaak last van stress? Wil je voorkomen dat het erger wordt of zit je (bijna) met een burn-out? Hoe sneller je professionele hulp omarmt, hoe korter het herstelproces. Aikya helpt je individueel, intensief en systematisch om je stress te verminderen.
Lees meer

Hartcoherentie

Wat is hartcoherentie? Een ademhalingstechniek waarbij je snel het evenwicht in je lichaam herstelt. Je creëert harmonie tussen je hoofd en je hart. Kamp je met stress, angsten, chronische hyperventilatie of maak je een burn-out door?
Lees meer

Wandelcoaching

Bij wandelcoaching ruil je die voorspelbare omgeving, tussen vier muren, in voor spontaniteit.
Door samen op wandel te zijn (in beweging) resoneert een vraag, een oefening of opdracht op een totaal andere manier.
Lees meer