• Bel vrijblijvend 0497/59.36.32

Hartcoherentie

WIE GING JE VOOR?

Wat is hartcoherentie? Een ademhalingstechniek waarbij je snel het evenwicht in je lichaam herstelt. Je creëert harmonie tussen je hoofd en je hart. Kamp je met stress, angsten, chronische hyperventilatie of maak je een burn-out door? Coach Jürgen leert je deze ademhalingstechniek aan, waardoor jouw hartritme snel coherent wordt en je brein signalen krijgt dat alles veilig is. Rust.

 

Een wetenschappelijk onderbouwde ademhaling in 4 stappen

Hoe werkt hartcoherentie?

Tijdens de hartcoherentietraining werk je in een stappenplan aan jouw ademhalingstechniek. Ondertussen krijg je theoretische inzichten mee over de impact van stress en reikt Jürgen je tips aan om stressbestendiger te worden.

Reeds na de eerste sessie ervaren veel mensen een zekere rust.

Wat zijn de effecten van hartcoherentie?

- Meer veerkracht in stressvolle situaties
- Verbetering van concentratie en focus
- Meer innerlijke rust en balans
- Positieve verandering in gedrag en denken in positieve zin

Jürgen Blommaert, erkend en ervaren hartcoherentiecoach

Na meer dan 20 jaar managementervaring maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Met de missie om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, te zien groeien en hun potentieel ten volle te laten benutten. Jürgen bezit de nodige certificaten, maar nog belangrijker is zijn mensgerichte aanpak. Kennismaken?

Wie ging je voor?
“De sessies met Jürgen waren voor mij heel verrijkend, na een moeilijke periode in mijn leven. De oefeningen die we samen deden tijdens de sessie en deze die ik thuis deed gaven mij verdere inzichten. Ik kon het allemaal op mijn tempo laten bezinken. Ik heb er veel aan gehad.”
IK GA OOK WERKEN AAN MEZELF   ONLINE AFSPRAAK MAKEN